Harman 507085, Aleea 14 Nr. 14A, Jud. Brasov
Tel./Fax: +40 268 333034, +40 368 436070
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

harta site

Torcret si Stabilizare Versanti

  

        

Tocret si Stabilizare Versanti

         Avem o bogata experienta in executarea lucrarilor de torcretare beton pe diverse suporturi ( beton, plase, zidarie, cofraje, roci, etc.) atat in cazul lucrarilor noi, cat si pentru repararea sau consolidarea constructiilor existente , prin ambele metode existente ( umeda si uscata ) . Detinem utilaje si echipamente necesare torcretarii , impreuna cu un personal calificat, experimentat si profesionist, fapt ce garanteaza calitatea si durabilitatea lucrarilor.

 

 

 

 

Read more...

Lucrari de Canalizare

 

Lucrari de Canalizare

    Cel mai bun exemplu si care dovedeste expetienta noastra in acest tip de lucrari este realizarea lucrarilor de canalizare ale cartierului Stupini din Brasov.

     Deasemeni am mai realizat cu succes lucrari de canalizare in orasul Azuga , comuna Vistea , comuna Voila, cartierul Racadau - Brasov , etc.

 

 

 

 

 

Read more...

Subtraversari

  SubtraversariUtilizand metodele pipe-ramming si pipe –jacking acoperim intreaga plaja de diametre in excecutia subtraversarilor de cai de comunicatii. Metodele permit traversarea retelelor de utilitati printr-o executie rapida, fara deranjarea traficului.

 

 

 

 

 

Read more...

Drumuri si Poduri

  

Drumuri si Poduri

    Avem o larga experienta in constructia de Drumuri si Poduri atat in judetul Brasov cat si in restul tarii. Constructia de Drumuri si Poduri este unul dintre domeniile principale ale firmei noastre. Avem in portofoliu Pasajul rutier Zizinului, Pasajul rutier Independentei, Pasajul rutier Fartec, Trecere la nivel cu calea ferata Prejmer, reparatii strada Cerbului Azuga etc. Putem executa atat lucrari de infrastructura cat si lucrari de suprastructura ( curatarea, amenajarea si protejarea albiilor, sapaturi, umpluturi , asternere si compactare straturi de agregate, taluzuri, terasamente , pereerea santurilor si rigolelor ,cofraje , turnare betoane, confectionare si montare armaturi, torcretare, montare prefabricate, straturi de mixturi asfaltice, montare piese metalice , etc ).

Read more...

Lucrari de Finisaj

  

Lucrari de Finisaj

       Am executat o gama larga de lucrari de finisaje interioare si exterioare (pardoseli ,tencuieli, placari, zugraveli, vopsitorii, tamplarie, etc) , la un inalt nivel de calitate , utilizand materiale si tehnologii moderne , avand un personal tanar dar cu o buna experienta si calificare. Garantam calitatea, durabilitatea lucrarilor executate, precum si o durata scazuta de executie.

 

 

 

 

 

Read more...

Ancore Autoforante Mall Afi Palace Brasov
    Anul 2017 este unul important pentru Tunele Brasov S.R.L, deoarece in cadrul lucrarii de Stabilizate Mal
Cladire de birouri P+4E
In 2016 S.C Tunele Brasov S.R.L a inceput cu un proiect de anvergura si anume o cladire pentru birouri,de 4 et
Bazine pentru apa
     In 2015 firma a avut de-a face cu mute lucrari hidrotehnice,in special bazine pentru statii de epurare
Consolidari structuri de rezistenta
      Odata cu intelegerea importantei reducerii riscului la seism in Romania au aparut numeroase proiecte
Constructii Civile si Industriale
  Tunele Brasov acopera aproape intreaga gama de constructii civile si industriale, de la biserici, ansamb

Certificari ISO

certificari iso

Login Form