Harman 507085, Aleea 14 Nr. 14A, Jud. Brasov
Tel./Fax: +40 268 333034, +40 368 436070
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

harta site

Lucrari ingineresti - pasajul Independentei si dublarea pasajului rutier Fartec

 

Structura rutiera pasaj rutier Fartec

 

 

Pasajul Independentei asigura un gabarit de 6.80 m , inaltimea de constructie fiind de 1.43 m si are 3 deschideri centrale de 32.00 m , 4 deschideri laterale de 26.50 m si 2 deschideri marginale de 26.00 m.

Infrastructura cuprinde 8 pile si 2 culei cu fundatii alcatuite din grupuri de 6 coloane forate din beton armat , solidarizate la partea superioara intr-un radier din beton armat, pilele avand 2 stalpi si o rigla din beton armat in elevatie iar culeele elevatii din beton armat ce cuprind banchetele de rezemare a suprastructurii . Suprastructura este alcatuita din 3 cadre ,fiecare deschidere avand 9 grinzi prefabricate din beton armat postcomprimate si monolitizate in nodurile cadrelor si cu o placa de suprabetonare. Creşterea gradului de mobilitate al persoanelor şi mărfurilor prin fluidizarea traficului şi reducerea duratei de deplasare cu un procent de 22% pe axa Est–Vest, între Cartierul Timiş-Triaj –Zona Economică CORESI –Cartierul Tractorul –Cartierul Bartolomeu – Zona Economică Braşov

Armare pile si rigle pasaj rutierNord, ca urmare a eliminării timpilor de aşteptare la trecerea la nivel cu calea ferată, generaţi de traficul feroviar intens (cu 92 ore*vehicul/ zi la nivelul traficului actual si 104 ore*vehicul/zi la nivelul traficului deperspectivă).

 

Placa suprabetonare montare armatura

 

           

Dublarea pasajului rutier Fartec are 2structura de rezistenta pasaj rutier benzi de circulatie ce traverseaza CF 200 ruta Brasov - Sibiu, are o lungime totala de 682,65 m cu 8 deschideri (1x 26m , 6x31,50m , 1x26m) , latimea parii carosabile este de 7.80 m iar latimea totala a pasajului e de 12 m. Obiectivul contribuie la dezvoltarea capacităţii rutiere pentru traficul ce se desfăşoară pe     B-dul Griviţei şi Calea Feldioarei (DN13 / E60) şi, în general, pe arterele rutiere din nordul municipiului Braşov. Totodată, prin conectarea cu artera Est-Vest (prin Pasajul str. Independentei şi Drumul de acces Coresi ) se creează o bună oportunitate de legătură a estului municipiului Braşov (zona Timiş -Triaj de pe str. Hărmanului şi DN11-Brasov-Tg. Secuiesc), cu nordul şi vestul Zonei Metropolitane Braşov prin Cartierele Bartolomeu şi Stupini.

Armare placa suprabetonare pasaj rutier

 

 

 

        

   Lucrarile s-au desfasurat conform proiectului si a normelor in vigoare  privind executarea lucrarilor de beton, beton armat si beton precomprimat , securitatea si sanatatea in munca , protectia mediului, etc . Finalizarea lucrarilor s-a realizat cu cateva luni inaintea termenului prevazut in contract.

Ancore Autoforante Mall Afi Palace Brasov
    Anul 2017 este unul important pentru Tunele Brasov S.R.L, deoarece in cadrul lucrarii de Stabilizate Mal
Cladire de birouri P+4E
In 2016 S.C Tunele Brasov S.R.L a inceput cu un proiect de anvergura si anume o cladire pentru birouri,de 4 et
Bazine pentru apa
     In 2015 firma a avut de-a face cu mute lucrari hidrotehnice,in special bazine pentru statii de epurare
Consolidari structuri de rezistenta
      Odata cu intelegerea importantei reducerii riscului la seism in Romania au aparut numeroase proiecte
Constructii Civile si Industriale
  Tunele Brasov acopera aproape intreaga gama de constructii civile si industriale, de la biserici, ansamb

Certificari ISO

certificari iso

Login Form